• Camp
  • Fora
  • Fora genc odasi
  • Prenses
Camp1 Camp genc odasi2 Life3 Life genc odasi4 Korsan5 Korsan cocuk odasi6 Country7 Country genc odasi8 Fora9 Fora genc odasi10 Prenses11

Kurumsal

1990 yıllarında kurulan şirketimiz 2007 yılında Manço ismiyle yeni yüzünü göstermiştir. Kaliteden taviz vermeyen Manço, herzaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışmıştır ve çalışmaya devam edecektir. Manço Genç Odası, Kayseri Organize Sanayi bölgesindeki kendi fabrikasında üretim yapmaktadır. Manço ürünlerini Avrupa standartlarında sunmaktadır. Ayrıca, günün teknolojisini kullanarak anti alerjik ve anti bakteriyel malzemeler ile üretim yapmaktadır. Misyon; Bebek, çocuk ve genç odası takımlarında hayatı kolaylaştıran pratik, dayanıklı ve farklı tasarımlara yer veren Manço, daima en iyiyi en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı görev edinmiştir. Modanın çizgilerini ürünlerine yansıtmakta ve ergonomik tasarımıyla şık ve kullanışlı genç odalarını müşterilerine sunmaktadır. Manço Genç Odası müşterilerinin kendi evlerinde güvenle, neşeyle ve zevkle kullanabilecegi ürünler sunmaktan gurur duymaktadır. Vizyon; Kaliteden ödün vermeden, kapasitesini maksimum derecede arttırmayı böylelikle Türkiye’nin mobilya ihracatı pazarında söz sahibi olmayı hedeflemektedir. Teknolojiye ve AR-GE’ye dogru yatırımlar yapılarak, üretim daha verimli hale getirilecektir. Manço Genç Odası Yönetim Kurulu